Mica por, tengerészkék
Mica por, tengerészkék: Ásványi eredetű kozmetikai pigment, mely jól bírja a pH ingadozást. Zsírban könnyebben eloszlatható , ezért elsősorban szappanok, krémek, dekorkozmetikumok színezéke.
:
Még és ingyenes a csomagponti szállítás.
Ingyenes csomagponti szállítás
- ✓100% napenergiával gyártva
- ✓Visszaflakon program
- ✓Magyar családi manufaktúra
- ✓Gyors, öko szállítás
MosóMami
Mica por, tengerészkék
Biztonságos kozmetikai összetevő, mellyel kiszámíthatóan sikerül a szappanszínezés és gyönyörű ajakbalzsamok, rúzsok is készíthetőek vele. A forgalmazott mica színeket úgy válogattuk össze, hogy mindenféle kozmetikumban engedélyezett az alkalmazásuk.
Alkalmazása: 0,1%-0,2%, dekorkozmetikumokban ennél kevesebb és több is lehet.
Mica por
Színvariációk
Figyelem!
Csak megbízható forrásból vegyél kozmetikai színezéket! Az autóipar,-építőipar színezkei ehhez nem elég tiszták sem mikrobiológiai sem nehézfém tartalom miatt és veszélyt jelenthetnek az egészségre! A fluoreszkáló, vagy „kaméleon” színeket is fontold meg (ezeket általában körömlakkban még engedélyezik) , hiszen ezek is vitatható kemikáliákat tartalmaznak, vagy magasabb nehézfémion koncentrációt.
- Kiszerelés
- 10 g 100 g 1000 g
- Gyártó
- MosóMami
- Kinek?
- Nőknek Férfiaknak
- Terméktulajdonságok
- Illatanyagmentes Állati összetevő mentes Minimális csomagolású Foszfát / parabén / optikai fehérítő mentes
- Szín
- Tengerészkék
Csomagpontra és automatába 1 150 Ft; magánszemélyeknek 20 000 Ft felett ingyenes, súlyhatárok szerint.
GLS házhozszállítás: 990–1 690 Ft; 30 000 Ft felett ingyenes. Részletes díjak és szállítási idők
A szállítási módokat és díjakat a pénztárban választhatod ki.
14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Online elállási jog gyakorlása
Ezek is érdekelhetnek
Mica por, tengerészkék